ΙΣΤΟΡΙΑ
Το 1997, το όραμα και η φιλοδοξία της οικογένειας Χατζηγαβριηλίδη για εξέλιξη της γνώσης και της εμπειρίας της στον τομέα του κρέατος έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της ΒΙΚΡΕ, μιας από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανικές παραγωγικές μονάδες κρεατοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η αυξημένη ζήτηση και η ανοδική πορεία κατέστησαν αναγκαία τη μεταφορά της εταιρείας σε μεγαλύτερους χώρους. Έτσι από το 2011, η ΒΙΚΡΕ λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στα Αμισιανά Καβάλας.
1970
Ανοίγει το δεύτερο κρεοπωλείο στο κέντρο της Καβάλας
1997
Μετεγκατάσταση της ΒΙΚΡΕ στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις στα Αμισιανά Καβάλας όπου λειτουργεί και αναπτύσσεται μέχρι και σήμερα
Ανοίγει το πρώτο κρεοπωλείο στα Αμισιανά Καβάλας
1980
Ιδρύεται η ΒΙΚΡΕ ΑΕ
2011
“ Eσωκλείουμε στα προϊόντα μας την εμπειρία 45 χρόνων, την τεχνογνωσία και όλη μας την αφοσίωση. Όραμά μας είναι η ΒΙΚΡΕ να συνεχίσει να έχει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και να την ανταποδίδει με νέα, καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα”.
Θεμιστοκλής Χατζηγαβριηλίδης, πρόεδρος της εταιρείας
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΡΑΜΑ
Η εικόνα της ΒΙΚΡΕ σήμερα δύσκολα θυμίζει εκείνο το παραδοσιακό κρεοπωλείο.
Πλέον, πρόκειται για μία εταιρεία - ηγέτη στο χώρο της παραγωγής και της επεξεργασίας κρέατος, με συνεχή και ολοένα αναπτυσσόμενη πορεία. Κι όμως η ψυχή της ΒΙΚΡΕ παραμένει η ίδια. Τα στοιχεία που έκαναν εκείνο το μικρό κρεοπωλείο περιζήτητο παραμένουν ίδια και απαράλλαχτα μέχρι τις μέρες μας. Και δεν είναι άλλα, από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των πρώτων υλών, τις μοναδικές συνταγές και τον σεβασμό σε κάθε πελάτη.
Χάρη σε αυτές τις αξίες, κερδίζουμε εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια την εμπιστοσύνη σας καθημερινά.
Η ΒΙΚΡΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ανά 8ωρο
εμπειρίας
ψυγεία